Parna tuš kabina sve je popularniji dio kućnog wellnessa koja će vam pružiti vrhunski spa doživljaj u udobnosti vlastite kupaonice. Osim što dodaje vrijednost vašem domu, jednostavna za korištenje i ima niz zdravstvenih prednosti.

Riječ je o samostalnoj jedinici koja zauzima manje mjesta od saune i klasične parne/ turske kupelji. To znači i manje održavanja i potrebnog prostora kako biste iskoristili iste prednosti koje biste dobili od saune ili klasične parne kupelji za koju vam je potrebna cijela prostorija.

Ugradnjom parne tuš kabine u vašu kupaonicu zasigurno ćete uštedjeti jer više nećete imati potrebu odlaziti u wellness centre.

Kako funkcionira parna tuš kabina?

Parna tuš kabina jednostavna je za korištenje. Sve što trebate je ući u parnu tuš kabinu i pritisnuti gumb na upravljačkoj ploči tuša. Aktivacijom parnog generatora voda se zagrijava do ključanja. Para iz kipuće vode zatim se kanalizira kroz sustav tuša i izlazi kroz parnu glavu ispunjavajući vaš tuš luksuznom parom.

Samo kućište parne tuš kabine je jednostavno i ne dopušta vlazi da izlazi iz tuš kabine.

Moderne parne tuš kabine dolaze s elektronskim upravljačem osjetljivim na dodir, što korisniku olakšava aktiviranje tuša, podešavanje duljine trajanja tuša ili podešavanje kontrole temperature. Dok će vam ugrađeni radio i ozvučenje omogućiti uživanje u glazbi za vrijeme opuštanja.

Prednosti parne tuš kabine - Sanoterm 2

Parne tuš kabine imaju nekoliko prednosti u odnosu na saunu i druge spa uređaje. Parni tuš počinje s radom odmah nakon aktiviranja, što znači da nema potrebe za čekanjem da para počne teći. Jednostavno pritisnete gumb i uživate. Voda se zagrijava do 47°C što korisniku pruža luksuzno iskustvo bez rizika od opekotina ili drugih opasnosti. U usporedbi s klasičnim tušem, parna tuš kabina ne troši puno vode, pa vaši računi ne bi trebali biti viši nego inače.

Osim što je ekološki prihvatljiva i što donosi mnogo zdravstvenih prednosti, parna tuš kabina zasigurno će unijeti dozu ekstravagancije u vašu kupaonicu čineći ju još privlačnijom.

Koje su prednosti korištenja parne tuš kabine?

  • Pozitivno utječe na dišne puteve
  • Smanjuje stres
  • Opušta i čisti tijelo
  • Povećava otpornost
  • Poboljšava cirkulaciju
  • Detoksicira organizam
  • Poboljšava psihofizičko raspoloženje