Bez obzira imate li kuću za odmor ili apartman, uz dodatan sadržaj poput hidromasažnog bazena možete povećati atraktivnost vašeg turističkog objekta i privući velik broj gostiju čak i nakon završetka turističke sezone.

Turistički objekti koji svojim gostima nude dodatni sadržaj uglavnom su bolje popunjeni, što znači i da donose više zarade. Sve je više objekata kako u kontinentalnoj Hrvatskoj tako i na obali koji u svojoj kući za odmor ili apartmanu imaju hidromasažni bazen kao dodatni sadržaj, razmislite o takvom tipu ulaganja!

Hidromasažni bazen je  simbol luksuza i asocira na opuštanje o kojem sanjamo na odmoru ili putovanju. Može se koristiti tijekom cijele godine, dapače najveće čari hidromasažnog bazena su upravo u zimskim mjesecima.

Boravak u toploj hidromasažnoj kupki privlači sve dobne skupine, smanjuje stres, opušta mišiće i čini trenutke odmora nezaboravnim.

Kako produžiti sezonu uz hidromasažni bazen - Sanoterm 2

Za razliku od klasičnog bazena, hidromasažni bazen zauzima mnogo manje mjesta, ne zahtijeva nikakve građevinske radove, a održavanje vode je mnogo jednostavnije nego kod klasičnog bazena.

Prilikom postavljanja hidromasažnog bazena imajte na umu da ga smjestite na neko mirno i intimnije mjesto a ne na prolaz kako bi vaši gosti mogli na miru uživati u opuštanju.

Ako vam se u ulaganje u dodatni sadržaj poput hidromasažnog bazena i dalje čini nedostižnim, predlažemo vam praćenje natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava u turizmu koji se redovno objavljuju od strane turističkih zajednica, ministarstava ili EU fondova. Takvi su natječaji izvrstan način kako da podignete kvalitetu smještaja.

Prednosti dodatnog sadržaja poput hidromasažnog bazena su:

  • Bolja popunjenost
  • Veća cijena smještaja
  • Produljenje sezone
  • Mogućnost kupanja tijekom cijele godine
  • Sretni i zadovoljni gosti
  • Povrat investicije u roku od 2 godine

Stvorite i vi luksuznu oazu opuštanja i zabave u vašem turističkog objektu uz hidromasažni bazen prilagođen vašim željama i potrebama.