Infracrvena sauna Apollo za 2 osobe

za 2 osobe

6 podesivih staklo-keramičkih grijača punog spektra (2-zonska kontrola)

snaga: cca. 2100 W

terapija bojama

6 mm sigurnosno staklo (vrata i stranice)

radio i USB priključak + MP3

elektronički upravljač

automatska funkcija alarma

svjetlo

2 zvučnika

ventilacija

drvo: kanadski ariš (Hemlock)

 

Tehnički podaci:
Vanjske mjere: 130 x 130 x 20 cm
Unutarnje mjere: 118 x 118 x 188,5 cm

2.418,39

Nema na zalihi

SKU: H60730 Kategorija: Oznaka:

Infracrvena sauna Apollo za 2 osobe

TOPLINA JE JEDNOSTAVNO ZDRAVA!

Već tisućljećima koristimo toplinu za povećanje blagostanja i ublažavanja raznih tegoba i boli. Otkrijte opuštajuće i iscjeljujuće djelovanje topline na svojem tijelu i umu. Sunčeva svjetlost se nalazi unutar infracrvenog spektra te nas opskrbljuje energijom i posebnim oblikom topline. Energijom dobivenom infracrvenim zračenjem naše se tijelo zagrijava iznutra: potiče se cirkulacija, probavni procesi i jača naš imunološki sustav. S obzirom na to infracrveno zračenje ne koristi samo za zagrijavanje nego i u medicinske svrhe.

Osim fizičkog zdravlja infracrveno zračenje također pomaže i kod mentalnog zdravlja tj. Osigurava ravnotežu između njih. Samo kada se postigne sklad između tijela i uma vaše ljepota sjaji iznutra. Ugodna toplina će vam pomoći da se u potpunosti opustite, zaboravite na svakodnevne probleme i u miru sakupite novu energiju.

Boje i njihov učinak

CRVENA
povećava moć samo ozdravljenja
pospješuje vitalnost
djeluje stimulativno
daje energiju
ZELENA
djeluje uravnoteženo
djeluje usklađeno
pomaže opustiti se nakon napornog dana
PLAVA
povećava sposobnost za koncentracijom
djeluje samozatajno
djeluje jasno i bistro
jača samopoštovanje
ŽUTA
boja sunca
puni nas radošću, smijehom i vedrinom
označava znanje, mudrost i logiku

Vrste drveta

HEMLOCK (KANADSKI ARIŠ)
Četinjača koju odlikuje vrlo mali udio smole te je stoga slabije zapaljiva. Vrlo lagano i nepromočivo drvo ujednačene boje s jasno vidljivom strukturom drveta.
CEDAR
Cedar ima osebujan miris zahvaljujući svojim prirodnim uljima te svojom prirodnom bojom i strukturom daje dojam živahnosti i ugode

Jednostavna montaža 

Kupnj0m naših infracrvenih sauna učinili ste prvi korak kako bi se bolje osjećali. Prepustite se sastavljanju vašeg novog izvora energije: sve infracrvene saune koje se mogu naći u ovom katalogu možete jednostavno sastaviti u samo nekoliko jednostavnih koraka. Prostor u kojem želite postaviti infracrvenu saunu mora biti najmanje 10- 15cm viši od same saune. Na primjer ako je infracrvena sauna visoka 200cm visina prostora mora najmanje biti 210-215cm.

Upute za upotrebnu infracrvene saune

Ne koristite infracrvenu kabinu gladni ili siti. Pijte umjereno (ne alkohol!) prije saune, jer tekućina inhibira proces detoksikacije otrovnih tvari a masti u našem tijelu ne mogu se izlučiti. Nakon upotrebe infracrvene saune treba puno piti (najmanje 1 litru vode). Dobro je istuširati se prije upotrebe infracrvene saune. Dobro se osušite, jer se suha koža bolje znoji. Nakon upotrebe Infracrvene saune dobro je pričekati nekoliko minuta da se tijelo ohladi (posebno za hlađenje dišnih putova). Tek tada tuširajte se hladnom vodom.